Nieuws / ANKY webshop online! Ook kans maken op een ANKY saddle pad?
08-05-2012 13:39
« Terug

Afgelopen vrijdag werd de ANKY webshop gelanceerd. Meteen vrijdag al stroomden de eerste bestellingen binnen en de bestellingen blijven maar toenemen. De eerste bestellingen liggen klaar voor verzending! Om te vieren dat de webshop online is, geven we 9 ANKY saddle pads weg in de kleur graphite, dus kans genoeg om er een te winnen! 

Via onze dealers zijn de standaardproducten en natuurlijk de nieuwe collectie te koop. Oudere collecties zijn echter nog lastig te krijgen in winkels, zeker als je specifiek opzoek bent naar een bepaalde kleur of een maat. In de ANKY webshop staan alle artikelen die nog op voorraad zijn overzichtelijk op een rij, wat ervoor zorgt dat het niet langer nodig is winkels af te struinen op zoek naar een bepaald item uit een oudere collectie in een maat of kleur.

Ongeveer elke twee weken zal de webshop geupdate worden met nieuwe artikelen. Niet alleen de dameskleding is opgenomen op de webshop, maar ook de heren- en kinderkleding. Uiteindelijk zullen er ook artikelen voor het paard opgenomen worden.

Kans maken op een ANKY saddle pad?

We geven maarliefst negen ANKY saddle pads weg om te vieren dat de vernieuwde webshop online is. Drie via Facebook, drie via Twitter en drie via deze website. Via de Facebookpagina van ANKY Technical Casuals kun je kans maken op een van de pads door het bericht over de lancering van de webshop te delen. Door de tweet over de lancering van de webshop te retweeten via het Twitteraccount van The Tack Factory maak je ook via Twitter kans om te winnen.

Natuurlijk hebben we ook aan niet-social media liefhebbers gedacht! Stuur een e-mail met feedback over de webshop naar michael@tackfactory.nl met als onderwerp "Feedback ANKY webshop". De drie meest waardevolle inzendingen worden beloond met een saddle pad. We horen dus erg graag jouw mening over onze webshop!